Rotterdam 2019

12 April 2019 at Level Level
do_action Rotterdam

WordCamp Rotterdam heeft een primeur! Als eerste Nederlandse WordCamp organiseren we een do_action Hackathon! Voor deze Hackathon zijn we op zoek naar liefdadigheids- of non-profit organisaties die behoefte hebben aan een nieuwe (WordPress) website maar hier zelf niet het budget of de middelen voor hebben.

Door mee te doen aan de Hackathon heb je de mogelijkheid om een nieuwe website te krijgen die ontworpen en gebouwd is door experts uit de lokale WordPress community. En dat allemaal in één nacht.

Om deel te nemen aan de Hackathon vul je het formulier onderaan de pagina in. Daarnaast moet er minstens een persoon van je organisatie aanwezig zijn tijdens de Hackathon.

Wat te verwachten

Tijdens de Hackathon wordt er binnen 8 uur een nieuwe website ontwikkeld, uiteraard gebouwd met WordPress. Je website wordt ontwikkeld door een gemengd team van 8 personen uit de lokale WordPress community.

Verder krijg je:

Meld je aan

Op dit moment zijn we op zoek naar lokale liefdadigheids- of non-profit organisaties uit de regio Rotterdam Rijnmond. Wil je als organisatie meedoen dan ontvangen we je aanmelding voor 22 februari 2019.

Vertel ons waarom jouw organisatie een nieuwe website nodig heeft. Wat is je doel en ambitie? Wat zijn je online uitdagingen waar je mee te maken hebt? We laten ons graag overtuigen en wie weet wordt jouw organisatie uitgekozen om deel te nemen aan de do_action Hackathon!


Aanmelden als vrijwilliger / hacker

 

Wil je als vrijwilliger of hacker meehelpen aan het realiseren van de websites tijden de hackathon? Dan kan je je hier aanmelden als geïnteresseerde.

Je kan de hackathon uiteraard ook combineren met een bezoek aan WordCamp Rotterdam, tickets zijn hier verkrijgbaar. Ook bij het kopen van een ticket kan je aangeven dat je wilt deelnemen aan de hackathon.